Dusan Tadic: ‘We staan achter Promes, we geloven hem’

Dusan Tadic heeft zijn steun uitgesproken in Quincy Promes. Laatstgenoemde speler verbleef de afgelopen week een paar dagen in de gevangenis omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een steekpartij.

“We geloven hem en staan achter hem”, aldus Tadic in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Quincy is onze vriend. Hij is een belangrijke speler voor ons. Wij staan achter hem. Hij is onze familie. Wij moeten hem supporten, want we zijn een team.”

Als aanvoerder belde Tadic Promes nog niet. Die noodzaak voelt hij naar eigen zeggen niet, al zal hij, net als teamgenoten klaarstaan voor de middenvelder als blijkt dat hij hulp nodig heeft. “Er zijn belangrijke momenten waarin sommige spelers moeite hebben. Dan moeten we diegene helpen. En dat zullen we ook doen. Wij geloven hem en staan achter hem.”

The post Dusan Tadic: ‘We staan achter Promes, we geloven hem’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!