Mino Raiola gekozen tot invloedrijkste Nederlander in de voetbalwereld

Zaakwaarnemer Mino Raiola is de invloedrijkste Nederland in de voetbalwereld. Hij troefde in de verkiezing van Voetbal International bondscoach Ronald Koeman af. Johan Cruijff staat derde op de lijst. Het weekblad stelde de top-vijftig samen met behulp van spelers, coaches, bestuurders, mensen van belangenorganisaties, deskundigen uit de commerciële hoek en het scheidsrechterskorps. “Cruijff is een […]

The post Mino Raiola gekozen tot invloedrijkste Nederlander in de voetbalwereld appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!