Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

KNVB heeft een erg zorgelijke boodschap voor Nederlandse clubs

Het coronavirus legt op het moment de hele wereld plat. Ook de voetbalwereld wordt hierin niet gespaard en de kans is groot dat de schade enorm zal zijn. “Er is nu dagelijks contact met de buitenlandse bonden”, vertelt Jan Bluyssen namens de KNVB aan Voetbal International. Ook in eigen land is er intensief contact. “Dagelijks is er een conferencecall met de directie van de Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie. We trekken gezamenlijk op.”

Op dit moment is het voetbal tot 6 april stilgelegd, maar weet Bluyssen: “Er is dankzij de datum van 6 april nu even duidelijkheid, maar er is ook veel ónduidelijk over het vervolg. Het is even niet anders. Dat geldt voor de hele maatschappij. Wij denken graag in scenario’s en bereiden ons graag goed voor, maar dat kan nu even niet. Het is steeds een kwestie van zo goed mogelijk reageren.”

VI zelf schrijft: “Het vizier staat nu op 6 april, maar het is hoogst twijfelachtig of dan ineens de poorten weer opengaan. Zo is in Zwitserland al besloten om tot mei niet te voetballen en daarnaast is het niet ondenkbaar dat ook hier – net zoals in Engeland, Spanje en Italië – de komende tijd sommige ploegen twee weken in quarantaine zullen moeten. Spelers zullen daarna toch ook eerst weer wedstrijdfit moeten worden.

The post KNVB heeft een erg zorgelijke boodschap voor Nederlandse clubs appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *