Enorme opsteker voor Eredivisie-top in Champions League

Uitstekend nieuws voor de Nederlandse topclubs. Volgens Voetbal International heeft Nederland donderdagavond extreem goede zaken gedaan op de UEFA-coëfficiëntenlijst. We kunnen bijna definitief stellen dat de kampioen van 2021 mag instromen in de groepsfase van de Champions League.”

“LASK Linz is na de 0-5 nederlaag tegen Manchester United namelijk afhankelijk van een wonder om nog door te stoten naar de kwartfinale in het Europa League-toernooi, waardoor Oostenrijk dit seizoen nog maximaal 0,4 punt kan toevoegen aan zijn totaal. Die oogst kan het Alpenland binnenhalen als LASK Linz zegeviert op Old Trafford. Meer ijzers in het vuur hebben de Oostenrijkers niet.”

Nederland is als nummer negen al klaar, maar lijkt af te stevenen op een direct ticket voor de Champions League in 2021. Ook plek elf is voldoende, mits de winnaar van de Champions League zich zoals gebruikelijk direct kwalificeert. Al met al ziet het er zéér goed uit voor de Eredivisie-top.

The post Enorme opsteker voor Eredivisie-top in Champions League appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!