Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Matthijs de Ligt in grote problemen bij Juventus’

Juventus won gisteren in eigen huis met 3-1 van Udinese. Matthijs de Ligt begon op de bank en moest zien dat zijn plek werd ingenomen door een concurrent. Het heeft er alle schijn van dat de mandekker nu een probleem heeft.

Coach Maurizio Sarri gunde De Ligt ‘slechts’ een invalbeurt. Na een lichte blessure is dat op zich nog niet heel zorgwekkend, maar feit is wel dat zijn vervanger een uitmuntende wedstrijd afwerkte en dus vinden velen dat de Nederlander een groot probleem heeft in Turijn…

Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter.

The post ‘Matthijs de Ligt in grote problemen bij Juventus’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.