Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Schoonvader Matthijs de Ligt: ‘Daarom koos hij niet voor Barça’

Matthijs de Ligt was afgelopen zomer langdurig in gesprek met Barcelona maar tot een overgang kwam het niet. De jonge mandekker koos uieindelijk voor een monstercontract bij Juventus. Patrick Kluivert onthulde onlangs dat De Ligt spijt zou hebben van zijn keuze voor ‘De Oude Dame’.

Zijn schoonvader Keje Molenaar helpt dit gerucht nu uit de wereld. “Aan verschillende tafels wordt dan geroepen: hij had moeten kiezen voor Bayern München, Liverpool of Manchester United, maar die keuze was er niet”, zo laat hij weten in Rondo. Ook FC Barcelona was uitgesloten. “In het begin was dat sluimerend, maar daar liep hij een heel groot risico dat hij op de bank terecht zou komen.”

Molenaar hekelt de uitlatingen van Kluivert dan ook. “Ik begrijp dan ook niet dat Patrick dit meteen wereldkundig maakt. Want die jongen heeft dan meteen een probleem in Italië. Dan moet hij weer allerlei dingen rechtzetten, zo werkt dat daar. Terwijl Matthijs het uitstekend naar zijn zin heeft.”

 

The post Schoonvader Matthijs de Ligt: ‘Daarom koos hij niet voor Barça’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *