Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Ajax is beter dan PSV: ‘De Eredivisie is al gespeeld’

Volgens Valentijn Driessen van de Telegraaf is de strijd om de landstitel al gespeeld. Ajax on zaterdag van RKC Waalwijk terwijl Utrecht met 3-0 klop kreeg tegen FC Utrecht.

Driessen noemt de resultaten van de top-twee in de tiende speelronde ‘de eerste aanzet tot het opnieuw mislopen van het kampioenschap van Nederland door de Eindhovenaren’. ‘Ajax heeft individueel en als team een betere selectie dan PSV. De verzameling kwaliteitsrijke individuen in Eindhoven zijn allemaal offensief ingesteld, maar defensief is sprake van een kwetsbaar stelletje. Het geheel is niet in balans’, schrijft de verslaggever van De Telegraaf.

‘Het was gewoon wachten op de eerste serieuze misstap van PSV en die kwam dus zaterdag in ronde tien bij FC Utrecht’, vervolgt hij. ‘En wie de frustratie en verloren zelfbeheersing bij sommige schandalig ontspoorde PSV’ers zag, terwijl de ploeg na de onfortuinlijke achterstand tegen FC Utrecht het beste spel van het seizoen op de mat legde, weet dat de strijd om de landstitel is gestreden.’

‘Vraag is alleen: wanneer in het voorjaar overhandigt KNVB-directeur Eric Gudde de kampioensschaal aan Dusan Tadic. In de tiende speelronde is de Vorentscheidung, de voorlopige beslissing, gevallen en de Eredivisie gespeeld. Het aftellen is begonnen.’

 

The post Ajax is beter dan PSV: ‘De Eredivisie is al gespeeld’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *