Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Italianen gaan los: ‘Turn De Ligt Off’

Matthijs de Ligt staat negatief in de spotlights momenteel in Italie. Hij maakte namelijk een eigen doelpunt in een oefenduel.

Corriere dello Sport richt zich vooral op de reacties van de fans op de fout van De Ligt. Hoge bomen vangen veel wind en De Oude Dame heeft toch 75 miljoen euro aan Ajax betaald voor zijn aanwinst. De krant haalt supporters aan die knipogen naar de door Juventus gebruikte hashtag bij de aankondiging van de komst van de stopper: “Turn De Ligt Off.” Een andere supporter die aandacht krijgt stelt: “Die De Ligt kan het niet nalaten om te scoren voor Juve.”

La Repubblica is nog een stukje harder voor De Ligt en noemt zijn fout ‘onbegrijpelijk’. Tuttosport en Il Messaggero zijn weer een stuk meer vergevingsgezind en maken alleen melding van de own goal van de verdediger, waarbij het laatstgenoemde medium concludeert: “Tja, het was ook een wanhoopspoging.”

The post Italianen gaan los: ‘Turn De Ligt Off’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *