Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Club biedt 22 miljoen euro voor Gareth Bale’

Volgens het medium Sina Sports zou de club Jiangsu Suning een bod van slechts 22 miljoen euro hebben gedaan op Real Madrid-aanvaller Gareth Bale. Voorzitter Florentino Pérez van De Koninklijke zou de hoorn dan ook gelijk op de haak gelegd hebben…

Overigens staat ook Bale niet te springen om naar het Verre Oosten te verhuizen. Via zijn management zou hij een salarisindicatie gekregen hebben van Jiangsu van 17,4 miljoen euro per jaar, waar hij in het Estadio Santiago Bernabéu meer dan 30 miljoen euro verdient.

Na de oefenwedstrijd tussen Real en Bayern München van een paar dagen geleden (1-3 voor de Duitsers) liet oefenmeester Zinedine Zidane weten over Bale: “Hij was niet geselecteerd omdat de club bezig is met zijn transfer, daarom speelde hij niet. We zien wel wat er de komende dagen met hem gebeurt. Als het morgen allemaal rond is, zou dat alleen maar beter zijn. Laten we hopen dat het snel is afgehandeld, dat zou voor iedereen het beste zijn. Ook voor hem. De club onderhandelt op dit moment met een andere club, dat is hoe de situatie er momenteel voor staat.”

The post ‘Club biedt 22 miljoen euro voor Gareth Bale’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *