Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Phillip Cocu tekent contract bij Derby County en neemt PSV’er mee

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat Phillip Cocu een contract tot 2023 tekenen bij Derby County. En Cocu zal gelijk een oude bekende op halen bij PSV: ‘Hij neemt zijn voormalige PSV-assistent Chris van der Weerden en Twan Scheepers mee naar Engeland. Scheepers is momenteel assistent bij Jong PSV en heeft dinsdag zijn afscheid bij de club bekend gemaakt.’

De krant gaat verder: ‘Cocu stopte in juni 2018 als trainer bij PSV. Daarna volgde een avontuur als coach bij Fenerbahce, dat eindigde na een snelle breuk. Nu gaat hij naar een club die op het tweede niveau in Engeland actief is en plannen heeft om zo snel mogelijk naar de Premier League te promoveren. Samen met zijn staf tekent hij tot juli 2023. Met Van der Weerden werkte Cocu al samen bij PSV en Fenerbahce en dat hij meegaat, is geen verrassing. De band tussen de twee geldt als onverbrekelijk.’

The post Phillip Cocu tekent contract bij Derby County en neemt PSV’er mee appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.