Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘FC Barcelona vraagt 400 miljoen euro voor Ousmane Dembele’

Clubs die Ousmane Dembele willen overnemen van FC Barcelona zullen een erg dikke portemonnee moeten hebben. De club vraagt namelijk 400 miljoen euro voor hem. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

Twee jaar geleden betaalde de grootmacht een vast bedrag van 105 miljoen euro aan Borussia Dortmund voor de talentvolle Fransman, maar in de voorbije twee seizoenen heeft hij niet echt kunnen imponeren in het Camp Nou-stadion. Bayern München wil de vleugelspits nu hebben en Dembélé zelf lijkt wel wat te voelen voor een transfer naar de Allianz Arena.

De bovengenoemde krant stelt dat de zaakwaarnemer van de international van Les Bleus inmiddels een onderhoud heeft gehad met voorzitter Josep Maria Bartomeu van Barça. Die zou gezegd hebben dat Dembélé wel mag vertrekken, maar dan moet Bayern of een andere geïnteresseerde club wel voldoen aan de gelimiteerde transfersom in het contract van de voetballer. Dat betekent dat er liefst 400 miljoen euro betaald moet worden voor de buitenspeler…

 

The post ‘FC Barcelona vraagt 400 miljoen euro voor Ousmane Dembele’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *