Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ryan Babel volgend seizoen spelend voor Feyenoord?’

Ryan Babel stuurde onlangs een opvallende tweet de wereld in. Hij werd hierdoor gelinkt aan Feyenoord. Maar volgens de clubwatcher van de Rotterdammers is dit niet het geval.

“Het is mogelijk dat ik een beslissing over mijn toekomst neem die niemand verwacht, zelfs ikzelf niet…”, schreef Babel in de nachtelijke uurtjes op Twitter. Als oud-speler van Ajax werd direct gedacht aan Feyenoord, maar AD-journalist Mikos Gouka verwijst deze op sociale media volop besproken mogelijkheid naar het rijk der fabelen.

Het is niet duidelijk of Babel wellicht doelt op een andere Eredivisie-club of elders in de wereld gaat spelen. Hij zou ook kunnen doelen op een rivaal van zijn oude club Besiktas, maar dat is al nadrukkelijk in de media behandeld en is daarom niet meer écht verrassend te noemen.

The post ‘Ryan Babel volgend seizoen spelend voor Feyenoord?’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.