Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ronald Koeman gaat basis wijzigen in finale tegen Portugal’

Morgen staat de finale van de Nations League op het programma. Oranje neemt het dan op tegen Portugal de verwachting is dat bondscoach Ronald Koeman zijn basis gaat wijzigen ten opzicht van de wedstrijd tegen Engeland van afgelopen donderdag. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

e krant meldt op zaterdagmorgen dat het erop lijkt dat Steven Bergwijn op de bank plaatsneemt. Dat heeft helemaal niets met zijn prestatie te maken, want de aanvaller van PSV speelde een hele behoorlijke partij tegen de Engelsen. In de tweede helft werd hij echter gewisseld met vermoeidheidsverschijnselen en vermoedelijk is hij niet op tijd fit te krijgen voor het volgende duel. Zijn plek wordt ingenomen door Quincy Promes, die als invaller betrokken was bij twee doelpunten: eerst werkte hij de bal via Kyle Walker in het doel en later scoorde hij zelf.

Daar blijft het hoogstwaarschijnlijk bij, dat betekent dus dat Donny van de Beek en Davy Pröpper níét ingezet worden door Koeman en gewoon op de bank zitten. Marten de Roon wordt weer opgesteld als controleur, naast Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum.

Het AD schrijft: “Winnen is als doping, zei de bondscoach voor de slag met Engeland. Georginio Wijnaldum beeldde dat in Guimarães krachtig uit. Diep in de tweede verlenging perste één van de uitblinkers er nog een sprint uit over 60 meter. Alsof hij een soort machine is, niet kapot te krijgen. Toch kan het niet anders dan dat Portugal morgen een fysiek voordeeltje heeft ten opzichte van Oranje. Ze hebben een dag langer rust en geen verlenging in de benen.”

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, Van Dijk, De Ligt, Blind; De Roon, De Jong, Wijnaldum; Promes, Memphis, Babel.

The post ‘Ronald Koeman gaat basis wijzigen in finale tegen Portugal’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ronald Koeman gaat basis wijzigen in finale tegen Portugal’

Morgen staat de finale van de Nations League op het programma. Oranje neemt het dan op tegen Portugal de verwachting is dat bondscoach Ronald Koeman zijn basis gaat wijzigen ten opzicht van de wedstrijd tegen Engeland van afgelopen donderdag. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

e krant meldt op zaterdagmorgen dat het erop lijkt dat Steven Bergwijn op de bank plaatsneemt. Dat heeft helemaal niets met zijn prestatie te maken, want de aanvaller van PSV speelde een hele behoorlijke partij tegen de Engelsen. In de tweede helft werd hij echter gewisseld met vermoeidheidsverschijnselen en vermoedelijk is hij niet op tijd fit te krijgen voor het volgende duel. Zijn plek wordt ingenomen door Quincy Promes, die als invaller betrokken was bij twee doelpunten: eerst werkte hij de bal via Kyle Walker in het doel en later scoorde hij zelf.

Daar blijft het hoogstwaarschijnlijk bij, dat betekent dus dat Donny van de Beek en Davy Pröpper níét ingezet worden door Koeman en gewoon op de bank zitten. Marten de Roon wordt weer opgesteld als controleur, naast Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum.

Het AD schrijft: “Winnen is als doping, zei de bondscoach voor de slag met Engeland. Georginio Wijnaldum beeldde dat in Guimarães krachtig uit. Diep in de tweede verlenging perste één van de uitblinkers er nog een sprint uit over 60 meter. Alsof hij een soort machine is, niet kapot te krijgen. Toch kan het niet anders dan dat Portugal morgen een fysiek voordeeltje heeft ten opzichte van Oranje. Ze hebben een dag langer rust en geen verlenging in de benen.”

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, Van Dijk, De Ligt, Blind; De Roon, De Jong, Wijnaldum; Promes, Memphis, Babel.

The post ‘Ronald Koeman gaat basis wijzigen in finale tegen Portugal’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *