Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Voormalig voetbaltrainer Barry Hughes overleden

Voormalig voetbaltrainer Barry Hughes is op 81-jarige leeftijd heengegaan. Dit maakte Fox Sports vanmiddag bekend. Het medium schrijft: “De in het noorden van Wales geboren verdediger begon zijn loopbaan in de jeugd van het Engelse West Bromwich Albion. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het niet, want Hughes vertrok naar Nederland en kwam vervolgens uit voor Blauw-Wit uit Amsterdam en Alkmaar’54.”

Als trainer had hij clubs als Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, MVV, FC Volendam en twee keer HFC Haarlem onder zijn hoede. Hughes ontdekte Ruud Gullit, maar stond niet alleen daarom in de spotlights. “Hughes was een markant persoon, zowel binnen als buiten het veld. Naast enkele carnavalshits had hij ook als trainer enkele opzienbarende acties aan de zijlijn. Zijn meest memorabele moment was het rolfluit-incident uit 1978.”

The post Voormalig voetbaltrainer Barry Hughes overleden appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *