Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Lionel Messi moet vrezen voor straf in de Champions League’

Het zou zomaar kunnen dat Lionel Messi een straf krijgt in de Champions League. In de wedstrijd tegen Liverpool die met 3-0 gewonnen werd zou hij namelijk een klap hebben uitgedeeld aan Fabinho. Het incident ontging de arbitrage, waardoor de aanval van Barcelona verder ging. Uiteindelijk mocht de Argentijnse steraanvaller zelf de 2-0 binnenlopen.

Ook de VAR greep niet in. Echter, op sociale media roept menigeen om een schorsing voor Messi. Mocht de UEFA hier gehoor aan geven, dan dreigt hij zowel de return tegen Liverpool als de finale tegen Ajax of Tottenham Hotspur te moeten missen. Kijk en oordeel zelf…

The post ‘Lionel Messi moet vrezen voor straf in de Champions League’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.