Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ajax maakt jacht op de nieuwe Kylian Mbappé’

Volgens diverse buitenlandse media maakt Ajax jacht op Kelvin John. De 17-jarige aanvaller wordt in Tanzania de niewue Kylian Mbappé genoemd. Naast Ajax zijn ook Anderlecht, Manchester City en een kleine club uit Zweden geïnteresseerd.

Anderlecht zou momenteel het meest concreet zijn, maar de Belgische topclub kan John vooralsnog niet contracteren. Wel heeft hij de aanbieding om regelmatig trainingsstages af te werken in Brussel om hem na zijn achttiende verjaardag te kunnen inlijven.

The post ‘Ajax maakt jacht op de nieuwe Kylian Mbappé’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *