Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Feyenoord is nog in staat om Ajax en PSV te bedreigen’

Mikos Gouka journalist van het AD acht Feyenoord nog in staat om aan te halen bij Ajax en PSV. Hij denkt dat de Rotterdammers ook spelers kunnen halen als Frenkie de Jong die nu nog als talenten rondlopen op de velden. Dit zegt hij in een gesprek met RTV Rijnmond.

“Twee jaar geleden was dat ook zo. En als je kijkt naar Ajax: die verkopen De Ligt en Pierie komt op die plek te spelen. Dat is ook een teruggang in kwaliteit. Alleen Feyenoord moet wel klaar zijn, nu is er een soort machtsvacuüm en gebeurt er niks binnen de club”, aldus Gouka

De clubwatcher sluit af met een serieuze zorg. “Het is te hopen voor Jaap Stam dat hij met een voltallige selectie aan de slag kan.”

 

The post ‘Feyenoord is nog in staat om Ajax en PSV te bedreigen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.