Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

PSV waarschuwt Ajax: ‘In één wedstrijd kunnen wij het doelsaldo omdraaien’

Vorige week verspeelde PSV de koppositie in de Eredivisie aan Ajax. Ze hebben nu evenveel punten maar de Amsterdammers hebben een beter doelsaldo. Toch denken de Eindhovenaren dit nog te kunnen omdraaien.

Het gaat om een verschil van negen doelpunten. “Ik kan niet ontkennen dat we negen goals achterstaan. Dat kunnen we in één duel goed maken”, zei Van Bommel vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het thuisduel tegen De Graafschap.

“We hebben ooit met Oranje elf keer gescoord tegen San Marino, waarbij ik niet zeg dat De Graafschap San Marino is. Als we nu nog aan het doelsaldo moeten werken, zijn we daar erg laat mee. Wat ik bedoel is, dat we dat het hele seizoen al doen. We scoren veel, maar Ajax scoort meer. Wij krijgen er weer minder tegen. We zullen eerst moeten winnen en natuurlijk willen we dat de uitslag zo hoog mogelijk is.”

 

The post PSV waarschuwt Ajax: ‘In één wedstrijd kunnen wij het doelsaldo omdraaien’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PSV waarschuwt Ajax: ‘In één wedstrijd kunnen wij het doelsaldo omdraaien’

Vorige week verspeelde PSV de koppositie in de Eredivisie aan Ajax. Ze hebben nu evenveel punten maar de Amsterdammers hebben een beter doelsaldo. Toch denken de Eindhovenaren dit nog te kunnen omdraaien.

Het gaat om een verschil van negen doelpunten. “Ik kan niet ontkennen dat we negen goals achterstaan. Dat kunnen we in één duel goed maken”, zei Van Bommel vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het thuisduel tegen De Graafschap.

“We hebben ooit met Oranje elf keer gescoord tegen San Marino, waarbij ik niet zeg dat De Graafschap San Marino is. Als we nu nog aan het doelsaldo moeten werken, zijn we daar erg laat mee. Wat ik bedoel is, dat we dat het hele seizoen al doen. We scoren veel, maar Ajax scoort meer. Wij krijgen er weer minder tegen. We zullen eerst moeten winnen en natuurlijk willen we dat de uitslag zo hoog mogelijk is.”

 

The post PSV waarschuwt Ajax: ‘In één wedstrijd kunnen wij het doelsaldo omdraaien’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *