Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘FC Barcelona verrast en gaat voor opvallende zomertransfer’

FC Barcelona heeft een opvallende speler op het oog als aanwinst voor het volgende seizoen. Volgens het medium SER Catalunya hebben ze Juan Mata gepolst. Een veelzijdige speler van Manchester United.

De vader van Mata zou enkele weken geleden een gesprek hebben gevoerd met de leiding van FC Barcelona. Naar verluidt is hij geen prioriteit in Camp Nou, maar zorgt zijn transfervrije status wel voor aandacht in Catalonië. Coach Ernesto Valverde is naar verluidt een groot fan van veelzijdige spelers zoals Mata.

Mata speelde in de jeugdopleiding van Real Madrid en brak in de Primera División door bij Valencia. Via Chelsea kwam hij in 2014 terecht bij Manchester United, waar zijn contract na dit seizoen afloopt. Barcelona overweegt de dertigjarige middenvelder nu dus een nieuw avontuur aan te bieden.

 

The post ‘FC Barcelona verrast en gaat voor opvallende zomertransfer’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.