Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Liverpool wil naast Memphis ook een vleugelflitser uit de Eredivisie aantrekken’

Liverpool is voornemens om deze zomer Memphis Depay over te nemen van Olympique Lyon. Maar daar zal het waarschijnlijk niet alleen bij blijven. Zo hebben ze ook concrete belangstelling voor David Neres. Hij speelt momenteel de pannen van het dak bij Ajax.

Neres werd de afgelopen weken al gelinkt aan clubs als Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Everton. Volgens Le 10 Sport overweegt ook Liverpool zich in deze strijd te mengen. Concreet is de werkgever van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum nog niet, maar dat kan de komende tijd veranderen.

Volgens het Franse medium is PSG de topfavoriet voor Neres, maar heeft Dortmund ook al een officieel bod neergelegd. Liverpool overweegt zich nu ook in deze strijd te mengen.

The post ‘Liverpool wil naast Memphis ook een vleugelflitser uit de Eredivisie aantrekken’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *