Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Virgil van Dijk kan een droomtransfer gaan maken’

Virgil van Dijk speelt nu 1,5 jaar voor Liverpool en daar heeft hij de nodige indruk weten te maken. Vele vinden hem zelfs de beste verdediger uit de Premier League. Ook Robert Huth is een fan van hem en hij vindt dat de Oranje international deze zomer een toptransfer zou verdienen.

“Het zou me verbazen als clubs als Real Madrid en FC Barcelona niet naar hem kijken. Er zijn niet zoveel spelers zoals Van Dijk”, vertelt Huth aan The Daily Star. “Je moet je eens inbeelden dat hij en Raphaël Varane samenspelen in Madrid. Ik weet dat ze Ramos nog hebben en hij hoort natuurlijk nog steeds tot de top, maar hij is aanzienlijk ouder dan Van Dijk.”

“Varane is vergelijkbaar qua leeftijd. Moet je eens nagaan als die twee vijf jaar samen zouden spelen bij Real. Jezus, dat zou ik echt willen zien”, vervolgt de Duitser, die niet inziet waarom Van Dijk een soortgelijke kans moet afslaan. “Liverpool is een geweldige club, maar er is een aantal clubs die wereldwijd groter zijn. Real speelt altijd voor de Champions League en de landstitels.”

The post ‘Virgil van Dijk kan een droomtransfer gaan maken’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *