Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ajax-megatransfer heeft nog maar één obstakel te gaan’

Het ziet er naar uit dat Frenkie de Jong aan het einde van het seizoen verkast naar het Franse Paris Saint-Germain. En volgens de Spaanse krant Marca is daarbij één detail enorm bepalend. Het Spaanse medium noemt een transfersom van 70 miljoen euro en een jaarsalaris van 10 miljoen euro. PSG kan de transfer alleen […]

The post ‘Ajax-megatransfer heeft nog maar één obstakel te gaan’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax-megatransfer heeft nog maar één obstakel te gaan’

Het ziet er naar uit dat Frenkie de Jong aan het einde van het seizoen verkast naar het Franse Paris Saint-Germain. En volgens de Spaanse krant Marca is daarbij één detail enorm bepalend. Het Spaanse medium noemt een transfersom van 70 miljoen euro en een jaarsalaris van 10 miljoen euro. PSG kan de transfer alleen […]

The post ‘Ajax-megatransfer heeft nog maar één obstakel te gaan’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *