Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘PSV-sterkhouder wil wel: deal binnenkort al afgerond’

Clubs zijn al volop bezig met het nieuwe seizoen. Zo ook met de transfer van Hirving Lozano. Een club uit Italie wil hem graag vastleggen. Zaakwaarnemer Mino Raiola verklapte onlangs al dat de Mexicaanse vleugelspits in januari sowieso niet zal vertrekken uit het Philips Stadion. Over een half jaar wil hij echter wel een stap […]

The post ‘PSV-sterkhouder wil wel: deal binnenkort al afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV-sterkhouder wil wel: deal binnenkort al afgerond’

Clubs zijn al volop bezig met het nieuwe seizoen. Zo ook met de transfer van Hirving Lozano. Een club uit Italie wil hem graag vastleggen. Zaakwaarnemer Mino Raiola verklapte onlangs al dat de Mexicaanse vleugelspits in januari sowieso niet zal vertrekken uit het Philips Stadion. Over een half jaar wil hij echter wel een stap […]

The post ‘PSV-sterkhouder wil wel: deal binnenkort al afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *