Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘PSV-speler staat voor transfer en gaat trainingskamp mogelijk afbreken’

Het zou zomaar kunnen dat er op korte termijn een oplossing wordt gevonden voor PSV-speler Nicolas Isimat-Mirin. Hij zou namelijk dichtbij een akkoord zijn met het Turkse Besiktas. Het Turkse medium NTV doet er vrijdagmiddag nog een schepje bovenop. De televisiezender meldt dat Besiktas-trainer Senol Günes inmiddels groen licht heeft gegeven voor de komst van […]

The post ‘PSV-speler staat voor transfer en gaat trainingskamp mogelijk afbreken’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV-speler staat voor transfer en gaat trainingskamp mogelijk afbreken’

Het zou zomaar kunnen dat er op korte termijn een oplossing wordt gevonden voor PSV-speler Nicolas Isimat-Mirin. Hij zou namelijk dichtbij een akkoord zijn met het Turkse Besiktas. Het Turkse medium NTV doet er vrijdagmiddag nog een schepje bovenop. De televisiezender meldt dat Besiktas-trainer Senol Günes inmiddels groen licht heeft gegeven voor de komst van […]

The post ‘PSV-speler staat voor transfer en gaat trainingskamp mogelijk afbreken’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *