Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

OFFICIEEL: Ajax contracteert tweede winteraanwinst Lassina Traoré!

Na Lisandro Magallan heeft Ajax een tweede winteraanwinst officieel gemaakt. Lassina Traoré komt namelijk over van Ajax Cape Town. De club schrijft in een persverklaring: “Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lassina Traoré en Ajax Cape Town over de overgang van de speler naar Amsterdam. De spits tekende een contract dat per 12 januari 2019 ingaat […]

The post OFFICIEEL: Ajax contracteert tweede winteraanwinst Lassina Traoré! appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Ajax contracteert tweede winteraanwinst Lassina Traoré!

Na Lisandro Magallan heeft Ajax een tweede winteraanwinst officieel gemaakt. Lassina Traoré komt namelijk over van Ajax Cape Town. De club schrijft in een persverklaring: “Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lassina Traoré en Ajax Cape Town over de overgang van de speler naar Amsterdam. De spits tekende een contract dat per 12 januari 2019 ingaat […]

The post OFFICIEEL: Ajax contracteert tweede winteraanwinst Lassina Traoré! appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *