Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Hirving Lozano wees grootmacht af na belletje zaakwaarnemer’

Afgelopen zomer wist PSV verrassend Hirving Lozano voor de club te behouden. De verwachting is wel dat hij aan het einde van het seizoen nu wel een overstap gaat maken. Marco Timmer van Voetbal International schrijft: “Hirving Lozano is sinds zijn entree in de Eredivisie vorig seizoen onmisbaar voor PSV. De 23-jarige Mexicaan speelde tot […]

The post ‘Hirving Lozano wees grootmacht af na belletje zaakwaarnemer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Hirving Lozano wees grootmacht af na belletje zaakwaarnemer’

Afgelopen zomer wist PSV verrassend Hirving Lozano voor de club te behouden. De verwachting is wel dat hij aan het einde van het seizoen nu wel een overstap gaat maken. Marco Timmer van Voetbal International schrijft: “Hirving Lozano is sinds zijn entree in de Eredivisie vorig seizoen onmisbaar voor PSV. De 23-jarige Mexicaan speelde tot […]

The post ‘Hirving Lozano wees grootmacht af na belletje zaakwaarnemer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *