Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

PSV hoopt Douglas Santos komende week te kunnen strikken

PSV hoopt komende week zich te versterken met de Braziliaanse linksback Douglas Santos. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. PSV wil de back van HSV graag huren, maar kijkt ook nog of er een mogelijkheid is om Santos definitief over te nemen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PSV hoopt Douglas Santos komende week te kunnen strikken

PSV hoopt komende week zich te versterken met de Braziliaanse linksback Douglas Santos. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. PSV wil de back van HSV graag huren, maar kijkt ook nog of er een mogelijkheid is om Santos definitief over te nemen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *