‘Real Madrid denkt aan sensationeel bod op Kasper Dolberg’

Real Madrid is in de markt voor Ajax-aanvaller Kasper Dolberg. Dit weet het Spaanse Marca vandag te melden. Zinedine Zidane ziet graag het Franse toptalent Kylian Mbappé komen maar hij is erg duur. Zijn club AS Monaco verlangt zón 160 miljoen euro voor hem. Voorzitter Florentino Pérez zou er niet helemaal gerust meer op zijn […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Real Madrid denkt aan sensationeel bod op Kasper Dolberg’

Real Madrid is in de markt voor Ajax-aanvaller Kasper Dolberg. Dit weet het Spaanse Marca vandag te melden. Zinedine Zidane ziet graag het Franse toptalent Kylian Mbappé komen maar hij is erg duur. Zijn club AS Monaco verlangt zón 160 miljoen euro voor hem. Voorzitter Florentino Pérez zou er niet helemaal gerust meer op zijn […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!