‘Haps en St. Juste hopen op nog een geweldige Feyenoord-transfer’

Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste mogen zich sinds een week speler van Feyenoord noemen. In navolging van hun transfer hopen ze dat de club nog een transfer gaat rondmaken. Namelijk die van Robin van Persie. Haps reageert in gesprek met het Algemeen Dagblad over de mogelijke Van Persie-deal: “Van zo iemand kunnen wij heel […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Haps en St. Juste hopen op nog een geweldige Feyenoord-transfer’

Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste mogen zich sinds een week speler van Feyenoord noemen. In navolging van hun transfer hopen ze dat de club nog een transfer gaat rondmaken. Namelijk die van Robin van Persie. Haps reageert in gesprek met het Algemeen Dagblad over de mogelijke Van Persie-deal: “Van zo iemand kunnen wij heel […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!