Feyenoord wil Kevin Diks huren met optie tot koop

Feyenoord ziet in Kevin Diks de opvolger van Rick Karsdorp. De Rotterdammers willen hem eerst een seizoen huren van Fiorentina met een optie tot koop. Volgens het Algemeen Dagblad zou er al een akkoord zijn met de club van Diks. In Rotterdam moet Diks de strijd aangaan om de rechtsbackpositie met Bart Nieuwkoop.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Feyenoord wil Kevin Diks huren met optie tot koop

Feyenoord ziet in Kevin Diks de opvolger van Rick Karsdorp. De Rotterdammers willen hem eerst een seizoen huren van Fiorentina met een optie tot koop. Volgens het Algemeen Dagblad zou er al een akkoord zijn met de club van Diks. In Rotterdam moet Diks de strijd aangaan om de rechtsbackpositie met Bart Nieuwkoop.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!