Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Feyenoord wil Kevin Diks huren met optie tot koop

Feyenoord ziet in Kevin Diks de opvolger van Rick Karsdorp. De Rotterdammers willen hem eerst een seizoen huren van Fiorentina met een optie tot koop. Volgens het Algemeen Dagblad zou er al een akkoord zijn met de club van Diks. In Rotterdam moet Diks de strijd aangaan om de rechtsbackpositie met Bart Nieuwkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord wil Kevin Diks huren met optie tot koop

Feyenoord ziet in Kevin Diks de opvolger van Rick Karsdorp. De Rotterdammers willen hem eerst een seizoen huren van Fiorentina met een optie tot koop. Volgens het Algemeen Dagblad zou er al een akkoord zijn met de club van Diks. In Rotterdam moet Diks de strijd aangaan om de rechtsbackpositie met Bart Nieuwkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *