Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Real Madrid meldt zich bij Ajax voor deze Oranje-international’

Real Madrid heeft verregaande interesse in Ajax-speler Matthijs de Ligt. Dit weten diverse Engelse media vandaag te melden. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur en Liverpool zouden alle denken aan een aanbieding voor de verdediger. Het Duitse Borussia Dortmund, dat erom bekendstaat talenten snel een kans te geven, zou zelfs al contact op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Real Madrid meldt zich bij Ajax voor deze Oranje-international’

Real Madrid heeft verregaande interesse in Ajax-speler Matthijs de Ligt. Dit weten diverse Engelse media vandaag te melden. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur en Liverpool zouden alle denken aan een aanbieding voor de verdediger. Het Duitse Borussia Dortmund, dat erom bekendstaat talenten snel een kans te geven, zou zelfs al contact op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *