Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

John Guidetti haalt nog maar eens uit naar Ajax-fans

John Guidetti speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor het Spaanse Celta de Vigo. Enkele maanden geleden speelde hij met zijn club in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. In de wedstrijd maakte hij de nodige amok. Zo stak hij o.a zijn middelvinger op naar het publiek. In een video die Voetbal International op zijn website heeft […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

John Guidetti haalt nog maar eens uit naar Ajax-fans

John Guidetti speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor het Spaanse Celta de Vigo. Enkele maanden geleden speelde hij met zijn club in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. In de wedstrijd maakte hij de nodige amok. Zo stak hij o.a zijn middelvinger op naar het publiek. In een video die Voetbal International op zijn website heeft […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *