Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

Hirving Lozano: ‘Onderhandelingen tussen Pachuca en Ajax zijn gaande’

Volgens de Telegraaf zou Ajax geen optie meer zijn voor Hirving Lozano vanwege de transferom, maar de rappe aanvaller denkt hier toch wat anders over. In een interview met Tiempo Real zegt hij dat er op het moment onderhandelingen plaatsvinden tussen de twee clubs. De komende dagen zal er veel meer duidelijk gaan worden. Nu […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hirving Lozano: ‘Onderhandelingen tussen Pachuca en Ajax zijn gaande’

Volgens de Telegraaf zou Ajax geen optie meer zijn voor Hirving Lozano vanwege de transferom, maar de rappe aanvaller denkt hier toch wat anders over. In een interview met Tiempo Real zegt hij dat er op het moment onderhandelingen plaatsvinden tussen de twee clubs. De komende dagen zal er veel meer duidelijk gaan worden. Nu […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *