Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ajax moet vrezen voor transfer na interesse van FC Barcelona’

Davinson Sanchez blijft hoog op het lijstje staan van FC Barcelona. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden. De jonge Colombiaanse verdediger maakt dit seizoen grote indruk bij de Amsterdammers. Hij is niet de enigste Ajacied die op lijstje van de Catalaanse grootmacht staat. Ook ploegmakker Matthijs de Ligt is één van de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax moet vrezen voor transfer na interesse van FC Barcelona’

Davinson Sanchez blijft hoog op het lijstje staan van FC Barcelona. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden. De jonge Colombiaanse verdediger maakt dit seizoen grote indruk bij de Amsterdammers. Hij is niet de enigste Ajacied die op lijstje van de Catalaanse grootmacht staat. Ook ploegmakker Matthijs de Ligt is één van de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *