Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘PSV legt bod van acht miljoen euro neer voor Jeremain Lens’

PSV wil zich gaan versterken met Jeremain Lens. Marcel Brands zou in Engeland zijn om te onderhandelen met Sunderland. Dit weten diverse Turkse media te melden. Naar verluidt zouden de Eindhovenaren acht miljoen euro voor hem over hebben. Lens speelt momenteel zijn wedstrijden voor Fenerbahce, dat hem voor een seizoen heeft gehuurd van ‘The Black […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV legt bod van acht miljoen euro neer voor Jeremain Lens’

PSV wil zich gaan versterken met Jeremain Lens. Marcel Brands zou in Engeland zijn om te onderhandelen met Sunderland. Dit weten diverse Turkse media te melden. Naar verluidt zouden de Eindhovenaren acht miljoen euro voor hem over hebben. Lens speelt momenteel zijn wedstrijden voor Fenerbahce, dat hem voor een seizoen heeft gehuurd van ‘The Black […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *