Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Ajax houdt de situatie rondom Hakim Ziyech in de gaten’

Ajax houdt de situatie rondom Hakim Ziyech nauwlettend in de gaten. De spelmaker van FC Twente zou op zijn beurt ook wel interesse hebben in een overstap naar een andere Nederlandse club. Dit weet de Telegraaf te melden. Volgens het medium kan de aanwezigheid van trainer Peter Bosz een belangrijke factor worden in de keuze […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Ajax houdt de situatie rondom Hakim Ziyech in de gaten’

Ajax houdt de situatie rondom Hakim Ziyech nauwlettend in de gaten. De spelmaker van FC Twente zou op zijn beurt ook wel interesse hebben in een overstap naar een andere Nederlandse club. Dit weet de Telegraaf te melden. Volgens het medium kan de aanwezigheid van trainer Peter Bosz een belangrijke factor worden in de keuze […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.