Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Frank de Boer nieuwe trainer van Inter Milan’

Het lijkt er sterk op dat Frank de Boer de nieuwe trainer wordt van Inter Milan. Voormalig teammanager van Ajax, David Endt, weet dit te melden. in gesprek met BNR Vandaag. Het contract zou al ondertekend zijn. @JMaasbach @JurrVanWessem @david_endt @BNR @Ajaxshowtimecom @ajax_tweets hoe weet David dat — William (@jilljesse) 8 augustus 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Frank de Boer nieuwe trainer van Inter Milan’

Het lijkt er sterk op dat Frank de Boer de nieuwe trainer wordt van Inter Milan. Voormalig teammanager van Ajax, David Endt, weet dit te melden. in gesprek met BNR Vandaag. Het contract zou al ondertekend zijn. @JMaasbach @JurrVanWessem @david_endt @BNR @Ajaxshowtimecom @ajax_tweets hoe weet David dat — William (@jilljesse) 8 augustus 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.