Online Bingo RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online bingo voor jou verzameld

‘Frank de Boer staat open voor AC Milan’

Volgens diverse Italiaanse media zou Frank de Boer op het lijstje staan van AC Milan om daar de nieuwe trainer te worden. In een reactie tegenover Spazio Milan laat de zaakwaarnemer van de voormalig Ajax coach weten dat de Italianen hem nog niet benaderd hebben. ‘Maar het zou een eer zijn voor De Boer om […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Frank de Boer staat open voor AC Milan’

Volgens diverse Italiaanse media zou Frank de Boer op het lijstje staan van AC Milan om daar de nieuwe trainer te worden. In een reactie tegenover Spazio Milan laat de zaakwaarnemer van de voormalig Ajax coach weten dat de Italianen hem nog niet benaderd hebben. ‘Maar het zou een eer zijn voor De Boer om […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *