‘Ajax bereikt akkoord over Casierra: 5,7 miljoen euro’

Mateo Casierra zet zijn carriere zo goed als zeker voort bij Ajax. Zijn club Deportivo Cali weet te melden dat ze een akkoord hebben bereikt met Ajax over de transfersom. Deze zou 5,7 miljoen euro bedragen. Casierra is een 19-jarige vleugelspits. In Amsterdam moet hij de opvolger worden van de vertrokken Viktor Fischer. Hij vertrok […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax bereikt akkoord over Casierra: 5,7 miljoen euro’

Mateo Casierra zet zijn carriere zo goed als zeker voort bij Ajax. Zijn club Deportivo Cali weet te melden dat ze een akkoord hebben bereikt met Ajax over de transfersom. Deze zou 5,7 miljoen euro bedragen. Casierra is een 19-jarige vleugelspits. In Amsterdam moet hij de opvolger worden van de vertrokken Viktor Fischer. Hij vertrok […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!